Γιατί να επιλέξετε το λογιστικό μας γραφείο.
Είναι εύκολη η αλλαγή λογιστή;
Τελικά πόσο κοστίζουν οι λογιστικές υπηρεσίες;
Γιατί εμάς;

Επιλογή λοιπόν, ανάμεσα σε πολλά λογιστικά γραφεία με εμπειρία. Κανονικά θα αρκούσε μία φράση: «Γνωρίστε μας και θα καταλάβετε».

Όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου και της πληθώρας επιλογών, δεν αρκεί μόνο αυτή η φράση.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, παραθέτουμε μερικά στοιχεία για εμάς χωρίς γενικόλογες και αόριστες φράσεις.

Είμαστε ένα από τα λογιστικά γραφεία με εμπειρία δεκαετιών που θεωρούμε ότι όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό στην κατανόηση των αναγκών σας.

Αλλά και τα πολλά έτη από μόνα τους δεν αρκούν. Έχουμε πελάτες κάθε μορφής επιχείρησης αλλά και μεγέθους, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες.

Τις υπηρεσίες που προσφέρει το λογιστικό γραφείο μαςις οποίες ενδεικτικά μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας ή να τις συζητήσουμε σε κάποιο ραντεβού) σας τις παραδίδουμε εγγράφως.

Είναι για μας πολύ μεγάλη τιμή και μεγάλη ικανοποίηση ότι το 70% των πελατών μας προέρχεται από σύσταση.

Σίγουρα, σας προβληματίζει και το οικονομικό ζήτημα. Να ξέρετε ότι, οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές. Και κάτι επίσης βασικό, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, αλλά το ακριβώς αντίθετο!! Πάμπολλες εξυπηρετήσεις προς τους πελάτες μας με πολύ χαρά και χωρίς καμία χρέωση, γιατί έτσι μας αρέσει!! Γιατί απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και οι πελάτες μας το ξέρουν. Και για πολλούς ακόμα λόγους, που μόνο η προσωπική επικοινωνία και συνεργασία, μπορεί να σας κάνει να τους διαπιστώσετε.

Ά και κάτι άλλο, γιατί είμαστε άνθρωποι και κάνουμε και λάθη. Ναι, και τα αναγνωρίζουμε. Και μαθαίνουμε από αυτά. Πλέον, και με τόση εμπειρία, ελάχιστα. Αλλά να είστε σίγουροι ότι και στη μεταξύ μας συνεργασία, αν κάνουμε θα το παραδεχτούμε. Θλιβόμαστε και δυσκολευόμαστε όταν συνεργαζόμαστε με «ξερόλες» και δε θέλουμε να είμαστε και εμείς τέτοιοι.

Είναι εύκολη η αλλαγή λογιστή;

Πανεύκολη. Δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνει στην αρχή ή στη μέση της χρονιάς. Εφ’ όσον έχετε αποφασίσει ότι θα πρέπει να προχωρήσετε σ’ αυτό το βήμα σημαίνει πως υπάρχουν λόγοι που αντί να προκύπτει ωφέλεια για την επιχείρησή σας προκύπτει ζημιά. Δεν αφήνουμε ποτέ τη ζημιά να «τρέχει» γιατί θα αυξηθεί σημαντικά αλλά θα επιφέρει κι άλλα παράπλευρα προβλήματα και ζημιές.

Στο κάτω – κάτω αν για κάποιο λόγο ανωτέρας βίας δεν μπορούσε ο λογιστής σας να σας εξυπηρετήσει θα περιμένατε το τέλος του έτους;

Είναι απλό. Μας παίρνετε τηλέφωνο και κλείνουμε ένα ραντεβού για να τα πούμε από κοντά. Σας εξηγούμε πως ακριβώς θα γίνει η μετάβαση και αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με τον προηγούμενο λογιστή για τα διαδικαστικά.

Τελικά πόσο κοστίζει;

Τα λογιστικά γραφεία με εμπειρία και σεβασμό στον εαυτό τους και στους πελάτες τους δεν έχουν ως κύριο μέλημα τις υψηλές αμοιβές. Άλλωστε μια υψηλή αμοιβή δεν συνεπάγεται καλό συνεργάτη. Ένας λογιστής δεν είναι καλός επειδή παίρνει υψηλή αμοιβή. Καλός είναι, επειδή έχει γνώση, έχει πείρα κι έχει αρχές. Αν κάποιος είναι μέτριος, όσα και να τον πληρώσετε δεν μπορούν να τον κάνουν καλύτερο. Ούτε μπορούν να σας αφαιρέσουν την ανασφάλεια ή να καλύψουν το κενό καθοδήγησης που θα θέλατε να έχετε, για το συμφέρον της επιχείρησής σας.

Από την άλλη μεριά η επιχείρησή σας είναι το κύριο μέσο βιοπορισμού για εσάς και την οικογένειά σας, και το μέσο που σας επιτρέπει να υλοποιείτε τα σχέδιά σας στη ζωή. Θα το εμπιστευόσασταν ποτέ σε χέρια μη ειδικών, κάνοντας πειράματα ή ερασιτεχνισμούς; Αν κάποιος σας ενημέρωνε με στοιχεία, ότι η επιχείρησή σας θα μπορούσε με μια – δυο απλές κινήσεις να εξοικονομήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ σίγουρα θα σας προβλημάτιζε πάρα πολύ.

Ο κάθε επιχειρηματίας θέλει να αισθάνεται ασφαλής, να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να  έχει μια προφύλαξη από κάποιο σοβαρό παράπτωμα, σε ένα τόσο πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Τελικά ο καλός συνεργάτης δεν κοστίζει. Αξίζει! Και η αξία του πολλές φορές είναι ανεκτίμητη, ειδικά μπροστά στη ζημιά που μπορεί να πάθει κανείς εμπιστευόμενος τον λάθος άνθρωπο.

Είναι πάντα δελεαστικό το δίλημμα της μέγιστης ωφέλειας με το ελάχιστο κόστος! Ειδικά στην κοινωνία που ζούμε. Όμως αν ανατρέξουμε στη δική μας πείρα αλλά και γνωστών μας, θα δούμε ότι αυτό που κυριαρχεί στη ζωή είναι το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Διαφορετικά θα είχαμε γεμίσει εκατομμυριούχους που απέκτησαν την περιουσία τους αγοράζοντας ένα λαχείο, ή από ιδιοκτήτες μερσεντές που την πλήρωσαν όσο κοστίζει ένα φίατ.

Είδατε! Να κάτι που ξεχάσαμε να αναφέρουμε στο “Γιατί εμάς”, την ειλικρίνεια απέναντί σας. Δεν θέλουμε να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά. Να σας βοηθήσουμε θέλουμε.

Με την ίδια ειλικρίνεια σας λέμε ότι ναι, οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές σε όλους.