ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σήμερα μόνο οι οργανωμένες εταιρείες θα επιβιώσουν.
Η αναζήτηση κατάλληλου λογιστή δεν είναι απόφαση στιγμής,
αλλά στρατηγική επιλογή που θα σας ακολουθεί για χρόνια.

Το σύγχρονο οικονομικό τοπίο, για τις επιχειρήσεις είναι γεμάτο από προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους. Μία σύγχρονη επιχείρηση είναι βέβαιο ότι θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές και δύσκολες αποφάσεις.

Τα λογιστικά των επιχειρήσεων είναι πλέον πιο απαιτητικά. Με τη φορολογική νομοθεσία να γίνεται όλο και πιο σύνθετη, η ανάγκη φορολογικής υποστήριξης από ένα λογιστικο φοροτεχνικο γραφειο σε σταθερή βάση είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Η ταχύτατη μετάβαση σε ένα ψηφιακό περιβάλλον (mydata, ψηφιακή τιμολόγηση) δημιουργεί ενισχυμένες απαιτήσεις τόσο στον κάθε λογιστή όσο και στις επιχειρήσεις.

Έχει φτάσει η ώρα που θα πρέπει να αναμετρηθείτε με αυτό το γεγονός και να πάρετε χωρίς δισταγμό και χωρίς αναβολή, αποφάσεις που θα σας κρατήσουν ασφαλείς από τους κινδύνους αλλά και άρτια στελεχωμένους για μια δυναμική πορεία της επιχείρησής σας.

Ίδρυση επιχείρησης;

Ζητήστε μας οικονομική προσφορά
ή απλή φιλική συμβουλή.

Είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά.

Μάθε το κόστος της τήρησης της επιχείρησης με ένα απλό τηλεφώνημα.

Σκεφθήκατε ποτέ ότι...

Η επιχείρησή σας είναι το κύριο μέσο βιοπορισμού για εσάς και την οικογένειά σας, και το μέσο που σας επιτρέπει να υλοποιείτε τα σχέδιά σας στη ζωή. Θα το εμπιστευόσασταν ποτέ σε χέρια μη ειδικών, κάνοντας πειράματα ή ερασιτεχνισμούς;

Ο κάθε επιχειρηματίας θέλει να αισθάνεται ασφαλής, να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να  έχει μια προφύλαξη από κάποιο σοβαρό παράπτωμα, σε ένα τόσο πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Κατά μέσο όρο κάθε χρόνο ψηφίζονται 6-7 φορολογικοί νόμοι, εκδίδονται πάνω από 200 εγκύκλιοι, οδηγίες και ερμηνείες του Υπουργείου Οικονομικών. Έτσι η φορολογική νομοθεσία γίνεται όλο και πιο σύνθετη ενώ το οικονομικό περιβάλλον είναι ήδη πολύ δυσχερές.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον επικίνδυνο να παίρνεις σοβαρές αποφάσεις ψάχνοντας στα τυφλά στο διαδίκτυο. 

Παρεχόμενες υπηρεσίες προς επιχειρήσεις