ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη μεγάλη επιχειρηματική σας απόφαση,
που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της επιχείρησης.
Την επιλογή του λογιστή.

Έναρξη ατομικής επιχείρησης ή ίδρυση εταιρίας.

Πως ξεκινάω; Ποια είναι τα βήματα;

Η έναρξη ατομικής επιχείρησης ή ίδρυση εταιρίας σήμερα είναι ένα σοβαρό και πολύπλοκο εγχείρημα το οποίο απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορους τομείς ώστε τελικά να έρθει η επιτυχία που επιζητούμε. Η επιλογή έμπειρου λογιστή από ένα αξιόπιστο φοροτεχνικο γραφειο είναι καίριας σημασίας για την επίλυση των διαφόρων ζητημάτων που ανακύπτουν και την καθοδήγηση του νέου επιχειρηματία.

 

Στο διερευνητικό σας τηλεφώνημα: 

Αφού μας ζητήσετε πληροφορίες και θα μας θέσετε τα ερωτήματα που σας απασχολούν εξηγώντας μας με δυο λόγια την ιδέα σας και τον τρόπο ανάπτυξης. Τότε θα δώσουμε τις πρώτες κατευθύνσεις και θα σας συστήσουμε να μας επισκεφθείτε για μια πιο αναλυτική συζήτηση.

 

Στο ραντεβού μας στο λογιστικό γραφείο: 

Εκεί θα καταγράψουμε αναλυτικότερα την ιδέα και το σκεπτικό σας για την ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Ύστερα θα κληθούμε να δώσουμε απάντηση στο θέμα της επιλογής της κατάλληλης μορφής της επιχείρησής σας (Ατομική Επιχείρηση, Ομόρρυθμη Εταιρία, Ετερόρρυθμη Εταιρία, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ). Η επιλογή αυτή είναι ένα καθοριστικής σημασίας ζήτημα και χρειάζεται προσοχή να μην υποπέσετε σε λάθος στη δεύτερη σημαντικότερη επιλογή σας μετά την επιλογή του λογιστή στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής σας προσπάθειας. Θα σας εξηγήσουμε την πιο συμφέρουσα για την περίπτωσή σας λύση ή τις βέλτιστες επιλογές σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από μία, με τρόπο απολύτως κατανοητό ώστε εύκολα να μπορείτε να καταλήξετε στην καλύτερη, αφού θα έχετε πλέον ξεκάθαρη εικόνα.

Δεν υπάρχει χρέωση για τις παραπάνω υπηρεσίες όσες φορές κι αν χρειαστεί να επαναληφθούν.

Μια καλή ιδέα και πολλή όρεξη για δουλειά δεν αρκούν για την έναρξη επιχείρησης. Συνήθως κατά την υλοποίηση της ιδέας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα πλέγμα ερωτημάτων σχετικά με το πως να υπολογίζετε την κοστολόγηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, το φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο, τη λειτουργία της μισθοδοσίας και της διαχείρισης του προσωπικού, την πολιτική τιμολόγησης, τον ανταγωνισμό και πολλούς άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τον επιχειρηματικό σας σχεδιασμό. Στην περίπτωση που θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστείτε με το λογιστικο γραφειο taxlogic, θα είμαστε δίπλα σας προσφέροντας τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και τις ανάλογες οικονομικές μελέτες καθ’ όλη τη διαδρομή.

Η ομάδα του taxlogic.gr σας εύχεται καλή επιτυχία

φοροτεχνικο γραφειο αθηνα καλλιθεα

Έναρξη επιχείρησης ή ίδρυση εταιρίας με το κλειδί στο χέρι

Το λογιστικό γραφείο μας αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου τις διαδικασίες ίδρυσης επιχείρησης και σας την παραδίδει έτοιμη για λειτουργία.

Βασικά στοιχεία για την έναρξη επιχείρησης ή ίδρυση εταιρίας